Op zaterdag, in de kerstvakantie, toch op tijd het bed uit 😉 Tussen 8:00 en 8:30 kwamen verzamelden we bij de Dijk en stalden alle eten en drinken dat we allemaal hadden meegenomen uit op de buffet-tafels. Daarna lekker bijpraten. Om 8:30 werd begonnen met een stukje bijbeltekst uit Exodus (3:7-12 en 4:1-5) omtrent het thema ‘Talent’. Daarna werd er gebeden. Tijdens het uitgebreide en heerlijke ontbijt werd het bijpraten voortgezet.

Het is dan ook niet eenvoudig om dan toch rond 9:20 uur het bijpraten te staken en ons te focussen op het thema. In tweetallen werd door middel van kaartjes (Points of You) over elkaars talent/’drive’ gesproken, nagedacht en doorgevraagd. In de eerste ronde van 20 minuten mocht een ieder een kaartje pakken en daarmee over zichzelf vertellen waarbij de ander mocht doorvragen. Daarna volgde nog een ronde van 10 minuten waarbij er een kaartje werd gepakt voor de ander en je dan de ander binnen het tweetal aan de hand daarvan beschrijft op basis van talenten en/of uitdagingen. Je leert elkaar beter kennen en je krijgt soms ook vragen die je aan het denken zetten. Dit werd als een leuke sessie ervaren.

Het volgende damesontbijt zal ergens in het voorjaar zijn. Wil je er bij zijn? Laat het ons weten 🙂

Interessante link betreft het thema: Geloof in je eigen talent

29-12-2018