Op deze pagina vindt u informatie over het voorgenomen beroep op een predikant voor onze wijkgemeente.

BEROEP DS. VERHOEF

De kerkenraad is verheugd u te kunnen meedelen dat op vrijdag 18 oktober jl. het beroep tot predikant voor onze wijkgemeente is uitgebracht op ds. T.C. (Pim) Verhoef uit Nijkerk. Wij wensen ds. Verhoef, zijn vrouw en gezin zegen en leiding van de Heilige Geest in de komende periode van bedenking en zien uit naar een positieve uitkomst. Op zondagmorgen 27 oktober a.s. zal ds. Verhoef voorgaan in onze eredienst en is na de dienst gelegenheid hem te ont- moeten tijdens de High Tea hier in de Grote Kerk. Wij hopen van harte dat u daarbij aanwezig bent.

U kunt dominee en familie Verhoef een bericht ter bemoediging sturen, per email naar t.c.verhoef@planet.nl of via post: Vlinderlaan 122, 3863GK Nijkerk.

Informatie over ds. T. C. Verhoef

Dominee T.C. (Pim) Verhoef is geboren op 20 juli 1960 in Amsterdam, en getrouwd met Marja en samen hebben 8 kinderen in de leeftijd van 14 t/m 28 jaar. Hij was docent Economie aan een Havo/Vwo opleiding en studeerde theologie in Amsterdam en Utrecht. Daarna werd hij staflid en docent aan de Wittenberg (Bijbelschool). In 1994 werd hij als predikant verbonden aan de missionaire organisatie IZB. Vervolgens stond hij vanaf 1999 in Giessen-Oudekerk en sinds 2010 is hij predikant in Nijkerk (De Fontein).

Ook is ds. Verhoef  voorzitter van de Stichting Evangelie & Moslims en werkt hij regelmatig mee aan de pastorale rubriek ‘Ik zou weleens willen weten’ in de Muzikale Fruitmand op NPO radio 5.

Hieronder kunt u enkele preken of fragmenten van ds. Verhoef beluisteren.

Preek: CGK De Open Hof – Scherpenzeel 2 juni 2019
Preek: Hervormde Gemeente Veenendaal – Sionskerk 30 juni 2019
Fragment Muzikale Fruitmand 09 juni 2019 –
Ik zou wel eens willen weten met ds. Pim Verhoef
Fragment Muzikale Fruitmand 1 september 2019 – 25-jaar predikant ds. Pim Verhoef