Wijkbrief 18/19

Groot Kerknieuws 2018-2019


Zondagsbrieven 2019
Zondagsbrieven 2018AVONDGEBEDEN IN DE TIJD VOOR PASEN

In de weken van de lijdenstijd is er elke woensdagavond een avondgebed. Een kort samenzijn van ongeveer een half uur, waarin een Psalm en een gedeelte uit het Evangelie worden gelezen, en waarin we onze voorbeden willen uitspreken. Het is een moment van aandacht voor God en voor Zijn Woord, toelevend naar Goede Vrijdag en Pasen. De data zijn: 20 maart, 27 maart, 3 april en 10 april en in de Stille Week zal er iedere avond een avondgebed of een dienst zijn, ook op Stille Zaterdag. De aanvang is steeds 19.30 uur. Allen van harte uitgenodigd!

ONTMOETINGSDAG WOUTER & MARLIES

Zoals u hebt kunnen lezen in de laatste nieuwsbrief zijn Wouter, Marlies en Mirthe vanaf 16 maart in Nederland voor hun tweejaarlijkse verlof. Zij willen u en jullie graag ontmoeten, bijkletsen en iets vertellen over hun leven en werk in Zuid-Soedan. Daarom hebben wij een ontmoe- tingsdag met een hapje en een drankje georganiseerd op zaterdag 23 maart van 14.00-17.00 uur in De Dijk. U mag komen en gaan wanneer u wilt, maar om 14.30 uur en 16.00 uur houden Wouter en Marlies een korte presentatie.

JEUGDWEEKEND 2019

Hebben jullie er ook zo’n zin in!? Jeugdweekend 2019 is al weer dichtbij. 29 mei 2019 is het zover.
De voorbereidingen zijn al in volle gang, maar zonder jou is er natuurlijk geen (spetterend) jeugdweekend! Daarom kan je je vanaf nu weer inschrijven voor Jeugdweekend. Schrijf je in op onze site.

ROMMELMARKT VOOR HET HONK

Tijdens Koningsdag willen wij met de jeugdclub spullen gaan verkopen. Het geld dat we hiermee ophalen gaan wij gebruiken voor het opknappen van het Honk. Daarom de vraag of jullie spullen hebben die niet meer gebruikt worden. Op zaterdagen van 19.30 tot 22.00 uur is er altijd iemand aanwezig in het Honk om de spullen in ontvangst te nemen. Het adres is Maassluissedijk 7.

Op zaterdag 16 maart, 30 maart en 20 april tussen 14.00 en 16.00 uur is er iemand aanwezig in het openhuis op de Zomerstraat 18 om uw spullen aan te nemen.

ZATERDAG 13 APRIL 2019 KLUSDAG

Heeft u een klusje laat het ons weten!

U kent het wel, van die klusjes die niet veel voorstellen, maar waar je maar niet aan toekomt, waar je niet het juiste gereedschap voor hebt of waar je gewoon niet de fysieke mogelijkheden voor hebt. De Taakgroep Gemeenteacti- viteiten gaat voor u op zoek naar gemeenteleden die het klusje voor u kunnen klaren. Het moet om klusjes gaan die in 1 tot maximaal 2 uur geklaard kunnen worden. Kortom uw hele woning opknappen zit er dus niet in. Denk aan klussen als een boekenplank monteren, een lamp ophan- gen, een struik snoeien, de finale laklaag van het wc-raam- pje etc. Als u een klusje heeft zorgt uzelf voor de benodigde materialen. Het klusteam neemt voor zover mogelijk het gereedschap mee. Het is de bedoeling dat de klussen op zaterdag 13 april a.s. worden uitgevoerd. U kunt zich met een omschrijving van de klus opgeven door een e-mail te sturen naar taakgroepgemeenteactiviteiten@gmail.com. De Taakgroep kan echter niet garanderen dat iedere inge- brachte klus ook daadwerkelijk kan worden uitgevoerd.