Oppasrooster 2018

Het streven van de oppasdienst is dat u met een gerust hart uw kinderen bij onsachterlaat, dat de kinderen veilig zijn, dat ze het naar hun zin hebben, éndat ze spelenderwijs in aanraking komen met het evangelie. We vinden het ook
belangrijk om u hiervan op de hoogte te houden. Op dit moment zijn we als
leiding van de kinderdienst bezig om huisregels op te stellen zodat voor alle
oppassers duidelijk is wat we als kinderdienst willen doorgeven en uitstralen.

Vooraf

Vanaf 9.40u kunt u uw kinderen naar de oppas brengen.

Indien het koud is of regent, blijft de buitendeur dicht (maar niet op slot). Er wordt gebruik gemaakt van de deur van het Open Huis. Op deze manier willen we de oppasruimte warm en schoon houden.

Binnenkomst

In de oppasruimte hangt een presentie-bord. Hier kunt u het naamkaartje van uw kind ophangen. Op dit kaartje staat o.a. uw mobiele telefoonnummer. Zet uw telefoon tijdens de dienst niet uit, maar op trilfunctie, zodat u altijd bereikbaar bent.

Indien u uw zoon/dochter pas de tweede helft brengt, geef dit dan uiterlijk 9.55u door aan de eerste verantwoordelijke. Zodat er ook de tweede helft van de ochtend voldoende volwassenen aanwezig zijn om op de kinderen te passen.

Tijdens

De kinderen krijgen limonade en een biscuitje. Indien uw zoon/dochter een eigen beker en koekje/fruithapje meekrijgt, zet dit dan op het aanrecht. Op het aanrecht zijn sticker en een pen. Wilt u hiermee de fles/tuitbeker merken, zodat de oppasmedewerkers weten voor wie het bestemd is?

Na afloop

Kinderen mogen alleen met hun eigen ouders mee naar huis. Tenzij u vooraf nadrukkelijk anders hebt aangegeven. Let er op dat de medewerkers op u wachten. Indien er na een bijzondere dienst gelegenheid tot feliciteren is, haalt u dan eerst uw zoon/dochter op. Zodat ook de oppasmedewerkers nog kunnen gaan feliciteren.

Algemeen

Omdat de oppasruimte slechts een keer per week gebruikt wordt en onderaan een dijk gebouwd is, hangt hier altijd een (onaangename) aardse lucht. Zeker aan het einde van de zondagochtend is deze lucht heel sterk, maar hier kan helaas niets tegen gedaan worden.

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan horen we het graag van je via oppas.grotekerkvlaardingen@gmail.com

of 06-12471409 (Wendy van Leeuwen) / 06-41280571 (Krista van Kampenhout).