Door de ontwikkelingen rond COVID-19 (coronavirus) zijn de gemeenteleden mogelijk niet in de gelegenheid om hun gaven te geven voor de diverse collectes. Via onderstaande QR-code en/of via de site www.pknvlaardingen.nl kunt u via een iDEAL transactie* in één bedrag een digitale duit in het zakje doen voor Diaconie én Kerk tegelijk. De totale opbrengst zal worden verdeeld in de verhouding van 56% voor de Diaconie en 44% voor de Kerk.

Op de home-pagina van pknvlaardingen klikt u de button ‘Digitale collecte’ aan. In de tekst die dan verschijnt kunt u kiezen tussen :

  1. Via de QR-code(U komt dan op de site ‘Samen goed doen.nl’ Hier kiezen voor ‘Openen op deze website’) U komt in het scherm ‘Collectes Prot. Gem. Vlaardingen’; hier klikt u op ‘Gift/donatie’. U vult het formulier in en onderaan klikt u op ’Gift verwerken, ik wil naar de betaalpagina’
  2. Via een formulier, Klik hier op ‘een formulier’. Door het invullen van het formulier en het daarna aanklikken van ‘Gift verwerken, ik wil naar de betaalpagina’. Op de ’betaalpagina’ kunt u uw bank selecteren waarna u de betaling kunt afronden op de wijze waarop u normaliter betalingen via online bankieren uitvoert.

Voor wie het bijdragen aan de collecte-opbrengst via bovenstaande procedures niet mogelijk is, bestaat de mogelijkheid om een bedrag over te maken naar rekening NL68RABO 03737394443 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Vlaardingen met omschrijving ‘collecte’. Ook deze opbrengst zal worden verdeeld tussen diaconie en kerk.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw giften, waarin u de Diaconie en de Kerk financieel kan blijven ondersteunen. Wij hopen elkaar ook te blijven ondersteunen in het omzien naar elkaar, in het vertrouwen dat na deze corona-tijd wij elkaar weer lijfelijk mogen ontmoeten.

*) Als u een iDEAL transactie doet, dan wordt het geld eerst naar een tussenrekening cq Stichting derden gelden rekening geboekt (ten name van Samen Goed Doen via ING). Voor vragen kunt u e-mailen naar het Kerkelijk Bureau, info@pknvlaardingen.nl. Zie ook: www.pknvlaardingen.nl