Nu de beroepingscommissie weer compleet is pakken wij het beroepingswerk weer op. Om jou de kans te geven mee te denken in het beroepingswerk vragen wij je namen aan te dragen van predikanten die in jouw ogen geschikt zijn om onze nieuwe predikant te worden. Je krijgt hiervoor één week de tijd; tot en met zondag 28 februari 2021. De beroepingsommissie zal met zorgvuldigheid deze namen meenemen in het proces. Je kunt meerdere keren het formulier invullen.

Ga naar www.grotekerkvlaardingen.nl/beroepingswerk

Gebedspunten:

  • Dank God dat de beroepingscommissie weer compleet is;
  • Dank God dat de beroepingscommissie in de nieuwe samenstelling afgelopen week een goede eerste online bijeenkomst had;
  • Bid mee voor leiding van de Heilige Geest in het selecteren van mogelijk geschikte predikanten.