De afgelopen weken is er hard gewerkt op “De Dijk”. Er is een begin gemaakt met het schonen van het archief en het opruimen van de zolder. Er is nog veel te doen om ons wijkgebouw weer gereed te maken voor alle wijkactiviteiten.

Daarom zijn we opzoek naar vrijwilligers die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. Er moet veel afgevoerd worden vanaf de zolder naar Irado en we zoeken iemand die overtollige spullen voor ons wil verkopen op bv marktplaats. Ook is er behoefte aan mensen die wat kleine klusjes willen doen:

  • Spullen uitzoeken om te verkopen op marktplaats of op een rommelmarkt.
  • Vloer in de grote zaal een grote beurt geven.
  • Diverse elektra-klusjes (lampen, contactdozen en schakelaars)
  • Gordijnen wassen en herstellen.
  • Gordijnrails weer in orde maken.
  • Later in het jaar (waarschijnlijk net voor de start van het winterwerk), na de plaatsing van de nieuwe kozijnen, moet er veel schoongemaakt worden.

Heeft u zin en tijd om te helpen? Meldt u dan bij Jan Vogel.