Wij mogen als wijkgemeente terugkijken op een gezellig en mooi startweekend. Op zaterdag was er een keuzeprogramma. Met zo’n 35 gemeenteleden genoten wij in de ochtend van een smakelijke en gezellige picknick in het Oranjepark. Met af en toe een zonnetje een fijne manier om even bij te kletsen en te genieten van broodjes, pannenkoeken en de fruitsalade. ‘s Avonds trokken wij met een groep van ongeveer 50 gemeenteleden langs de kustlijn van Hoek van Holland. Ondanks dat het in deze tijd van jaar snel donker wordt was het heerlijk weer om al lopend te genieten van elkaars gezelschap. Op het parkeerterrein genoten wij nog van een heerlijk kop koffie, thee of warme chocolademelk.

Op zondag vierden wij in een feestelijke dienst het afscheid van zes kinderen van de Kinderdienst naar de kerkdienst, catechisatie en Jeugdclub. Jero, Eva C, Yinthe, Maria, Eva V en Hannah kregen naast een persoonlijke bijbeltekst en een bijbel ook nog een diploma mee. Ds. Wim Markus liet hen door het doopwater aan te raken hun herinneren dat wat er ook gebeurt zij dicht bij God en Zijn belofte mogen zijn. Hun ouders en alle gemeenteleden zongen hen met opgeheven handen Gods zegen toe.

Het was fijn dat er door de versoepelingen van de corona-maatregelen mogelijkheden waren het seizoen met elkaar te openen. Wij hopen en bidden dat dit een seizoen mag zijn waarin wij veel met elkaar mogen optrekken!