Kerkterras: Vrijwilligers gezocht!


Op zondagochtend 21 augustus hopen wij weer met een groot deel van de Vlaardingse kerken het Kerkterras te vieren. Een gezamenlijke kerkdienst op het terrein van het Zomerterras in het Oranjepark in Vlaardingen met als voorganger dit jaar ds. Hugo Habekotté en muzikale medewerking van de Leger des Heils Vlaardingen band en het koor en muzikale combo Impuls van Pax Christi.
Om dit mogelijk te maken zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers (geen leeftijd vereisten) voor de volgende taken:

  • Opbouw terrein omstreeks 8.30 uur (stoelen en banken klaarzetten)
  • Verwelkomen bezoekers en liturgieën uitdelen
  • Collecteren
  • Koffie en thee schenken na afloop
  • Afbouw terrein (stoelen en banken opruimen)

Meldt je voor 22 juni a.s. aan via e-mail of WhatsApp bij de scriba.

Mocht je willen meezingen bij het koor Impuls dan is dit ook mogelijk. Meldt je dan voor 20 juni a.s. aan bij de dirigent Dick Nels via djnels@live.nl. Er wordt drie keer gerepeteerd op: 22 juni, 29 juni en 17 augustus. Er is i.v.m. de ruimte op het podium maar een beperkt aantal plaatsen in het koor beschikbaar.