Het is al langer de wens om ook de middagdiensten via YouTube uit te zenden. Vanaf nu is dat ook daadwerkelijk mogelijk. Met de overstap naar de Rehobothkerk zijn een aantal aanpassingen in de techniek doorgevoerd. De bediening van de apparatuur is daardoor behoorlijk vereenvoudigd. Gemeenteleden voor wie het niet mogelijk is de erediensten in de kerk bij te wonen zal de ondersteuning met beeld leiden tot een grotere betrokkenheid.

We willen daarom proberen aan hun wens tegemoet te komen. De uitzendingen zullen eenvoudiger van opzet zijn dan tijdens de ochtenddiensten. Het weergeven van teksten van liederen laten we achterwege. Zoals in de kerk is het ook thuis mogelijk om mee te zingen met behulp van een liedboek. We zijn nog op zoek naar enkele gemeenteleden die bereid zijn tijdens de diensten de apparatuur te bedienen. Bij voorkeur eens in de zes á acht weken. We hopen dat dit lukt.

Mocht het niet lukken, dan moeten we constateren dat het niet vol te houden is.

Daarom aan ieder die zich aangesproken voelt hierin een bijdrage te kunnen leveren, verzoek ik contact met mij op te nemen.

Roel van Keulen