Collectanten gezocht

Van 20 t/m 25 november 2023 is de landelijke collecteweek van Kerk in Actie. Met hulp van vrijwilligers collecteren we om kwetsbare kinderen hoop te geven op een betere toekomst. Maar in Vlaardingen hebben we een flink tekort aan collectanten. Wie wil er een uurtje meehelpen? Wil je niet langs de deur, dan kun je ook online collecteren. Ga daarvoor naar kerkinactie.digicollect.nl.

We collecteren voor kinderen in Oekraïne. Voor veiligheid, stabiliteit en psychosociale ondersteuning. Dat is wat Kerk in Actie wil bieden aan de kinderen. We helpen ze met opvangplekken om warm te blijven. Met voedsel en zaden om te kunnen blijven eten. Met psychosociale hulp om mentaal gezond te blijven. Met scholen om te kunnen blijven leren. Met speelplekken waar ze even echt kind kunnen zijn.

Opgeven kan bij Marjolein Vroom