Afgelopen week is een enthousiaste groep jeugdleiders gestart met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Jeugdweekend van 8-11 mei. Ik mag dit jaar de keuken coördineren en ben verantwoordelijk voor al het eten en drinken. Dit is een belangrijke taak want iedereen z’n interne
motor draait overuren die dagen.

De laatste jaren vraag ik gemeenteleden om voor ons de avondmaaltijden te koken. Dit geeft mij wat ruimte om mee te doen met het programma en anderen de kans om in grote dankbaarheid iets praktisch te doen voor onze jongeren.

Wie zou op donderdag 9 mei of vrijdag 10 mei een heerlijk diner willen koken? Dit kan samen met je partner, een vriend of vriendin maar natuurlijk ook met een afvaardiging van een Bijbelkring, Gebedsgroep of mensen uit je eigen omgeving.

De dank is altijd groot!

Aanmelden of meer informatie opvragen kan via de Scriba.