Zondag 14 april 2024 is er om 14.45 uur Kliederkerk.

Dit keer op een andere locatie:
in Stadspark ’t Hof en het Oranjepark
Hogelaan, 3134 VH Vlaardingen
Verzamelen bij Het Doolhof naast de speeltuin

Het thema is “Twijfel jij weleens”.

Met elkaar ontdekken we: Heb jij vertrouwen in dingen? Wat durf jij wel, en wat niet? Wie geloof je wel, en wie niet? Allereerst beginnen we met een eerste bijbelverhaal vooraf aan het paasverhaal. Daarna gaan we activiteiten doen aan de hand van dat bijbelverhaal. Nadat we het thema hebben verkend via verschillende activiteiten, kijken we naar een tweede Bijbelverhaal, na het paasverhaal. Twijfel jij of je Jezus kunt vertrouwen? Hoe bouwen we ons vertrouwen? En wat kunnen we daarmee?

Daarna sluiten we de middag af met lekker eten. Kom jij ook?

Geeft de uitnodiging gerust door aan vrienden/ vriendinnen, buren of familie. Kinderen en (groot)ouders, iedereen is van harte welkom!