De dienst van Goede Vrijdag kunnen we door gebruik van de Bethelkerk niet opnemen en zullen we via de audio- verbinding op www.kerkomroep.nl uitzenden vanuit de Grote Kerk.

https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11172

Geen live Audio-uitzending grote kerk

Door het plaatsen van de diensten op YouTube zal er geen live audio-uitzending meer zijn op zondagen op Kerk- omroep. Wel zullen de geluidsopnamen op de website geplaatst worden zodat ook de luisteraars via ‘kerkradio’ en zogeheten KWR apparatuur kunnen luisteren. De USB sticks worden nog zoals gebruikelijk achteraf verstrekt.

Beluisteren viA kWr (kerkWebradio)

Om de kerkdienst te beluisteren kunt u de rode toetsen op de KerkWebRadio gebruiken. Dit zijn twee toetsen die boven elkaar zijn geplaatst. De bovenste wordt aangegeven met de pijl omhoog, de onderste met pijl omlaag. Als u op de pijl omlaag toets drukt en vervolgens op de OK-toets, dan krijgt u de laatste kerkdienst te horen. Om een nog eerdere kerkdienst te beluisteren moet u twee of meer keren op pijl omlaag toets drukken en vervolgens weer op de OK- toets.

U gaat dus als volgt te werk:

    • Zet de KerkWebRadio aan met een druk op de zwartetoets en de webradio maakt zelf verbinding, wat weer even tijd vergt. Er is op dat moment geen kerkdienst, dus u wordt niet verbonden met het kerkgebouw.
    • Druk op de pijl omlaag toets. Voor het laatste kerkdienst drukt u 1x op de pijl omlaag toets. Voor het voorlaatste kerkdienst drukt u 2x op de pijl omlaag toets, etc.
    • Even wachten tot het programma is geladen, druk dan op de OK-toets.
    • U kunt de gekozen kerkdienst nu beluisteren.