Welkom in de ochtend- en middagdiensten!

De ochtend- en middagdiensten toegankelijk voor maximaal 20 bezoekers. Deze diensten zijn niet vrij toegankelijk en enkel te bezoeken met een bevestigde reservering. Daarnaast is het gebruik van een mondkapje noodzakelijk bij binnenkomst, verplaatsing en vertrek.

Gebruiksplan

Alle informatie vindt je in het gebruiksplan . Dit gebruiksplan is op 14 januari 2021 geactualiseerd. Wij vragen alle gemeenteleden het gebruiksplan te lezen. Ook wanneer je niet van plan bent een dienst te bezoeken. Het is belangrijk dat je van deze informatie op de hoogte bent. Vragen of opmerkingen kun je via de scriba laten weten. Voor het reserveren is een handleiding geschreven.

Hopelijk tot snel!
Namens de wijkkerkenraad PWG Grote Kerk Vlaardingen

Reserveren kerkdiensten

Je kunt reserveren via de agenda hiernaast. Door in de agenda de datum en dienst aan te klikken naar keuze wordt je direct naar Eventbrite doorgelinkt.


– Selecteer de datum naar keuze
– Mogelijke diensten worden dan onder de kalender weergegeven
– Klik op de dienst naar keuze

Selecteer datum & dienst:

Middagdienst 3de zondag van de maand
Deze middagdienst wordt gehouden in de Bethelkerk en is helaas niet toegankelijk voor gemeenteleden. Je kunt de dienst wel live via audio en video verbinding zien op het Kerkomroep-kanaal van de Bethelkerk. In de week erna zal de video-opname op het YouTube kanaal van de Grote Kerk worden geplaatst.