Vrijdagavondclub ‘We Believe’

De eerste clubavond van dit jaar start weer, en wel op vrijdagavond 4 oktober a.s. Ben je tussen de 9 en 12 jaar, dan ben je van harte uitgenodigd, en neem gerust je vrienden, vriendinnen mee van school of uit je buurt! We beginnen altijd met een gedeelte uit de Bijbel waarbij we aansluiten op thema’s die jullie als tieners tegenkomen. Daarna is het tijd voor gezelligheid en spel.

Kom je ook? Wij hebben er weer enorm veel zin in.

De clubavonden voor 2019 zijn gepland op de volgende data: 4 en 18 oktober 1, 15 en 29 november en 13 december.

Tijd: 19.00 tot 20.30 uur

Waar: Jeugdhonk, Voor info: Jolanda Wildeman

‘We Believe’

De vrijdagavond club “We Believe” is een club voor tieners van 10 tot 13 jaar. Ben je 9 en wordt je bijna 10 dan mag je ook komen!! Elke week komen er rond de 12 enthousiaste tieners om aan het programma deel te nemen.

De club is uitstekend geschikt als een goede voorbereiding en overgang naar de catechisatie en de jeugdclub

Elke avond beginnen we met gebed. Daarna nemen we een half uur de tijd om gezamenlijk een thema uit de bijbel te behandelen. Het afgelopen seizoen hebben we gewerkt uit de map van de HGJB tieners. Hierin worden verschillende onderwerpen behandeld zoals vriendschap, geloof, school, enz. Doormiddel van opdrachten, spelletjes en Bijbellezen zijn de tieners op een actieve manier bezig met het onderwerp wat zeer toepasbaar is in het dagelijks leven van de tieners.

Thema

Na het thema gedeelte wordt er wat gedronken, en gesnoept. Daarna begint de vrije invulling.

Dit kan bestaan uit een spel (tafeltennis, bingo, krantenquiz,) maar ook knutselen of een film kijken. En natuurlijk vieren we ook met elkaar de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst.

Als het lekker weer is gaan we naar buiten om daar een leuk spel te doen. De tieners zijn ook altijd in voor een potje voetbal. De vrije invulling brengt altijd weer gezelligheid met zich mee.

De clubavond wordt afgesloten met gebed, en daarin kunnen de kinderen ook aangeven voor wie ze willen bidden of danken.

Gedurende het seizoen zien we als leiding dat de kinderen het fijn vinden om elkaar te ontmoeten, en op deze manier ontstaan er waardevolle vriendschappen.

Clubjaar afsluiting

Het clubjaar wordt iedere keer gezamenlijk met een leuke activiteit afgesloten. Dit jaar zijn we naar Hoek van Holland geweest. Lekker uitwaaien en een goed begin van de vakantie

De club is 1 keer in de 2 weken op vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 in het Wijkgebouw “de Dijk”, Maassluisedijk 7a (jeugdhonk)

Leiding: Tim van der End, Mark van Steensel, Hanna Verhoeven  Jolanda Wildeman en Christian Trouwborst.

Informatie: Jolanda Wildeman: 010-4350970