De Grote Kerk app is actief!

In de jaarlijkse wijkbrief werd al aangekondigd dat er voor de communicatie en het vergroten van de onderlinge verbondenheid binnen onze gemeente een Grote Kerk app is ontwikkeld. Met deze app kun jij als gemeentelid geïnformeerd worden over allerlei zaken die binnen onze gemeente spelen. Ook is onze app de manier om samen op te trekken als gemeente en in alle groepsverbanden die onze wijkgemeente rijk is. Denk bijvoorbeeld aan een eigen jeugdclubgroep, een groep voor jouw Bijbelkring of een groep voor gemeenteleden die van wielrennen houden. De app geeft ook de mogelijkheid om op een eenvoudige manier, doelgericht aan de collecte te geven.

Wij nodigen daarom iedereen uit om deze app te gaan gebruiken. Je kunt hem downloaden op mobiel of tablet door in de betreffende app store. Zoek dan op Grote Kerk app. (Te herkennen aan ons eigen logo):

Meld je vervolgens aan via
https://forms.gle/vLZwXoduKYMSqe159 en geef aan dat je deze app wilt gaan gebruiken.
Zodra deze aanmelding is verwerkt, zal je merken dat je de app kunt gebruiken. Vanaf zondag 30 oktober a.s. zal in ieder geval ook de Zondagsbrief in de app worden opgenomen.

Kom je er niet uit of heb je vragen, gebruik dan het moment van koffiedrinken na de dienst om je vragen te stellen (bij scriba of iemand van de taakgroep Communicatie (Cock, Wouter, Peter, Wendy)).