Als je dit jaar in de brugklas zit of misschien al ouder bent dan ben je van harte welkom bij de Jeugdclub. Jeugdclub Vlaardingen is er speciaal voor de jongeren van de Grote Kerk; maar ook jongeren van andere kerken of geen kerk zijn van harte welkom! Met elkaar hebben we het over het geloof en doen we heel het jaar door leuke dingen. Dit maakt de jeugdclub de ideale plaats om nieuwe vrienden te maken en vervolgens deze vrienden te blijven zien. De Jeugdclub heeft wekelijks verschillende activiteiten die je zeker een keer moet bezoeken.

Zaterdag – Honk

Iedere zaterdagavond kan je tussen 20:00 en 23:30 uur terecht in het Honk. Daar kan je gezellig wat eten en drinken aan de bar, bijkletsen met vrienden, spelletje spelen of een potje tafelvoetballen. Ook organiseren we regelmatig speciale activiteiten of thema-avonden. Denk bijvoorbeeld aan een LAN-party, meidenavond, tafeltennistoernooi, karaoke avond of een sportavond. In het Honk kan je tegen een kleine vergoeding drinken & snacks kopen. Ook kan je bardiensten draaien en meedenken en mee organiseren bij de activiteiten.

Zondag – Club

Om de twee weken wordt op zondagavond Club gehouden. Deze avond begint om 19:30 uur en eindigt om ongeveer 21:30 uur. Op een clubavond staat de Bijbel centraal en proberen we samen te leren wat God’s Woord ons vandaag de dag wil zeggen. We beginnen de avond met het zingen van liederen, en denken vervolgens verder na over een thema, soms in groepjes, soms door middel van stellingen of een spel. Ook belangrijke intieme onderwerpen gaan we niet uit de weg; zo hebben we ook wel eens avonden over seksualiteit of relaties.

En verder…

Is dat alles? Nee, er is nog meer. In de zomer is er bijvoorbeeld een speciaal zomerprogramma en jaarlijks is er een kerstviering en paasuitje. Als laatste moet natuurlijk ook het jeugdweekend genoemd worden. In het Hemelvaartsweekend gaan we met elkaar een weekend weg. Door de jongeren wordt dit meestal als het hoogtepunt van het jaar beschouwd.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral ook even op onze eigen vernieuwde site: www.jeugd-club.nl. Hier staan veel foto’s die een goede indruk geven van wat we afgelopen jaren gedaan hebben. Ook hebben wij een eigen Facebook groep. (https://www.facebook.com/groups/jcvld/)

Mocht je nog meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op:

  • Levi Trouwborst – Coördinator Zaterdag – Honk, Tel 06-49758813
  • Susanne Vogel – Coördinator Zondag – Club, Tel 06-27321600

club@jeugd-club.nl