Vanaf zondag 5 september 2021 gaat de kinderdienst weer van start in De Dijk! Wij hebben er enorm veel zin in! We vinden het fijn als we van te voren weten hoeveel kinderen we mogen verwelkomen, daarom vragen we u om uw kind van te voren op te geven via Eventbrite. Dit geldt óók als u zelf niet naar de kerk kunt komen, maar uw kind wel naar de kinderdienst wilt brengen. Reserveren kan via de website.

Kinderen zijn de toekomst van onze gemeente. Als leiding, maar hopelijk ook als gemeente, willen we ‘onze’ kinderen graag onderwijzen in de Bijbel en laten groeien in hun persoonlijk geloofsleven. Om dit te bereiken hebben wij een enthousiast leidingteam die samen met de hulpleiding wekelijks de lessen voorbereiden. Het enthousiaste leidingteam bestaat uit: Margreet, Cora, Esther, Frank, Mariska, Saskia, Elina, Marvin, Wendy, Esther en Maaike.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Ontvang onze maandelijkse digitale nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar kinderdienst@grotekerkvlaardingen.nl

Bijbel Basics

Er zijn drie verschillende groepen:

  • groep 1: van 4 t/m 6 jaar (kleuterklassen basisschool)
  • groep 2: 7 t/m 9 jaar (klassen 3, 4 en 5 basisschool)
  • groep 3: 10 t/m 12 jaar (klassen 6, 7 en 8 basisschool)

Wij maken gebruik van Bijbel Basics, het kindernevendienst-programma van het Nederlands Bijbelgenootschap waarin de Bijbel én het kind centraal staan.

Klik hier voor de huidige onderwerpen en bijbelteksten.