Let op! Tussen zondag 20 december en zondag 17 januari 2020 is er geen Kinderdienst

Beste ouders,

Zoals jullie waarschijnlijk gelezen hebben mogen er nog een zeer beperkt aantal personen de kerkdienst live bijwonen. Daarom start de kinderdienst vanaf nu gelijk om 10:00 uur zodat er zoveel mogelijk zitplaatsen beschikbaar blijven.

Je kunt ook jouw of jullie kind(eren) voor 10:00 uur brengen als je thuis de dienst meemaakt. Probeer dan wel zo snel mogelijk uw kinderen na de dienst weer op te halen.

Naast de kinderdienst blijft er in de gewone dienst het kindermoment met het kinderlied en blijven we het materiaal van Bijbel Basic door sturen. Om de Kinderdienst goed te organiseren vinden we het fijn om te weten welke kinderen we kunnen verwachten.

Reserveer hieronder daarom een plekje voor je kind:

Kinderen zijn de toekomst van onze gemeente. Als leiding, maar hopelijk ook als gemeente, willen we ‘onze’ kinderen graag onderwijzen in de Bijbel en laten groeien in hun persoonlijk geloofsleven. Om dit te bereiken hebben wij een enthousiast leidingteam die samen met de hulpleiding wekelijks de lessen voorbereiden. Het enthousiaste leidingteam bestaat uit: Margreet, Cora, Esther, Frank, Mariska, Saskia, Elina, Marvin, Wendy.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Ontvang onze maandelijkse digitale nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar kinderdienst@grotekerkvlaardingen.nl

Bijbel Basics

Er zijn drie verschillende groepen:

  • groep 1: van 4 t/m 6 jaar (kleuterklassen basisschool)
  • groep 2: 7 t/m 9 jaar (klassen 3, 4 en 5 basisschool)
  • groep 3: 10 t/m 12 jaar (klassen 6, 7 en 8 basisschool)

Wij maken sinds seizoen 2019-2020 gebruik van Bijbel Basics, het kindernevendienst-programma van het Nederlands Bijbelgenootschap waarin de Bijbel én het kind centraal staan.

Klik hier voor de huidige onderwerpen en bijbelteksten.