Hierbij nodigen we jou uit voor de catechisatie, één van de activiteiten van de kerk voor kinderen & jongeren. Ook jij bent van harte welkom!

Hoe werkt het ook al weer bij catechisatie?
Nou, je komt met een groep leeftijdsgenoten bij elkaar om te praten en na te denken over wat het geloof betekent en wat de Bijbel ons te zeggen heeft. Geloven is niet alleen voor mensen van boven de veertig. God wil er ook voor je zijn als je op de basisschool of middelbare school zit of net begint met werken of studeren. De catechisatie is een plek om te ontdekken wie God voor ons wil zijn en wat Zijn bedoeling is met ons leven.

Samen zoeken we naar een antwoord op de vraag: waar gaat het om in het christelijk geloof en in het leven? Natuurlijk mag je daarbij ook je eigen mening geven en volop vragen stellen. Zo proberen we in een goede sfeer van elkaar te leren.

Wanneer is de catechisatie dan?
Het is de bedoeling dat we van september t/m april ongeveer 20 keer bij elkaar komen. We zouden het leuk vinden als jij ook mee komt doen! Natuurlijk heb je het druk met andere dingen, maar het moet toch lukken om wat tijd vrij te maken? Immers, het gaat bij catechisatie om dingen waar je je hele leven (en ook na dit leven!!) wat aan hebt! Je mist dus echt wat als je niet komt…

Hieronder zie je de verschillende groepen en wanneer ze bij elkaar komen:

Groep —– Wanneer?
Basiscatechisatie (Groep 7 & 8) Elke dinsdagavond 19:00 – 20:00 uur
Follow me (12 tot 15 jaar) Elke dinsdagavond 19:00 – 20:00 uur
Follow me NEXT (16+) Elke dinsdagavond 19:00 – 20:00 uur
Belijdeniscatechisatie Wisselende avonden,
neem contact op met de predikant

We zien er naar uit je te ontmoeten! Met vriendelijk groet van de groepsleiders:

Centine van der Sar, Anneke van Keulen, Anna-Marie van der End en Jetty de Heer