Het streven van de oppasdienst is dat u met een gerust hart uw kinderen veelal van 0 tot 4 jaar bij ons achter laat. Dat de kinderen veilig zijn, dat ze het naar hun zin hebben, én dat ze spelenderwijs in aanraking komen met het evangelie.

Vooraf

Vanaf 9.40 uur kunt u uw kinderen naar de oppas brengen.

Indien het koud is of regent, blijft de buitendeur dicht (maar niet op slot). Er wordt gebruik gemaakt van de deur van het Open Huis. Op deze manier willen we de oppasruimte warm en schoon houden.

Binnenkomst

In de oppasruimte hangt een presentie-bord. Hier kunt u het naamkaartje van uw kind ophangen. Op dit kaartje staat o.a. uw mobiele telefoonnummer. Zet uw telefoon tijdens de dienst niet uit, maar op trilfunctie, zodat u altijd bereikbaar bent.

Indien u uw zoon/dochter pas de tweede helft brengt, geef dit dan uiterlijk 9.55 uur door aan de eerste verantwoordelijke. Zodat er ook de tweede helft van de ochtend voldoende volwassenen aanwezig zijn om op de kinderen te passen.

Tijdens

De kinderen krijgen limonade en een biscuitje. Indien uw zoon/dochter een eigen beker en koekje of fruithapje meekrijgt, zet dit dan op het aanrecht in overleg met de oppasmedewerkers. Op het aanrecht zijn sticker en een pen.

Na afloop

Kinderen mogen alleen met hun eigen ouders mee naar huis. Tenzij u vooraf nadrukkelijk anders hebt aangegeven. Let er op dat de medewerkers op u wachten. Indien er na een bijzondere dienst gelegenheid tot feliciteren is, haalt u dan eerst uw zoon en/of dochter op. Zodat ook de oppasmedewerkers nog kunnen gaan feliciteren.

Algemeen

Omdat de oppasruimte slechts een keer per week gebruikt wordt en onderaan een dijk gebouwd is, hangt hier weleens een aardse lucht. Kan totaal geen kwaad; toch handig even te weten vooraf.

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan horen we het graag van je via oppas.grotekerkvlaardingen@gmail.com of via 06-51085429 (Gerdien van Kranenburg) of 06-41280571 (Krista van Kampenhout).