Het streven van de oppasdienst is dat u met een gerust hart uw kinderen veelal van 0 tot 4 jaar bij ons achter laat. Dat de kinderen veilig zijn, dat ze het naar hun zin hebben, én dat ze spelenderwijs in aanraking komen met het evangelie.

Vooraf

Vanaf 9.40 uur kunt u uw kinderen naar de oppas brengen in de Rehobothkerk op de bovenverdieping.

Binnenkomst

In de oppasruimte hangt een presentie-bord. Hier kunt u het naamkaartje van uw kind ophangen. Op dit kaartje staat o.a. uw mobiele telefoonnummer. Zet uw telefoon tijdens de dienst niet uit, maar op trilfunctie, zodat u altijd bereikbaar bent.

Indien u uw zoon/dochter pas de tweede helft brengt, geef dit dan uiterlijk 10.55 uur door aan de eerste verantwoordelijke. Zodat er ook de tweede helft van de ochtend voldoende volwassenen aanwezig zijn om op de kinderen te passen.

Tijdens

De kinderen krijgen water of limonade en een biscuitje/rijstwafel/ontbijtkoek. Een eventueel dieet kunt u doorgeven. Het is ook mogelijk om een eigen snackje mee te geven.

Na afloop

Kinderen mogen alleen met hun eigen ouders mee naar huis. Tenzij u vooraf nadrukkelijk anders hebt aangegeven. Let er op dat de medewerkers op u wachten. Indien er na een bijzondere dienst gelegenheid tot feliciteren is, haalt u dan eerst uw zoon en/of dochter op. Zodat ook de oppasmedewerkers nog kunnen gaan feliciteren.

Algemeen

Ons team van enthousiaste oppassers wordt gecoördineerd door Gerdien van Kranenburg en Krista van Kampenhout. Als je vragen of opmerkingen hebt, dan horen we het graag van je via oppas.grotekerkvlaardingen@gmail.com