Na de zomer start er weer een ‘normale’ belijdeniscatechisatie. Enkele jongeren hebben daar al naar geïnformeerd. Het kan echter ook zijn dat u/jij wat ouder bent en er nooit van is gekomen om belijdenis te doen, of er zijn andere redenen die dat hebben verhinderd, maar je vindt het eigenlijk jammer dat je nog geen belijdenis hebt gedaan.

Ik wil graag verkennen of het misschien mogelijk is een alternatief belijdenistraject te starten, bijvoorbeeld overdag en/of in de zomermaanden. Om een voorbeeld te geven, in ’s-Graveland heb ik dit ooit gedaan en een man van in de 60 en een vrouw van in de 80 hebben toen alsnog belijdenis gedaan. Dat is heel mooi en waardevol. Ik kan me zo voorstellen dat er ook in onze gemeente mensen zijn voor wie dit heel bemoedigend is.

Vraag gerust verder bij mij, Geert van Meijeren, en tip ook anderen!