Wanneer:
14 mei 2024 @ 20:00
2024-05-14T20:00:00+02:00
2024-05-14T20:15:00+02:00
Waar:
Stadsgehoorzaal
Schiedamseweg 51
3134 BB Vlaardingen

Samen met buurgemeenten uit Maassluis, Schiedam en de Kerk van de Nazarener heeft de Protestantse Gemeente Vlaardingen en de Windwijzer de voorstelling ‘In Gods Naam’ naar de Stadsgehoorzaal gehaald!

Deze voorstelling is een initiatief van Nachtzon Media en de landelijke Protestantse Kerk om in samenwerking met lokale kerken een toegankelijke avond over de Bijbel te organiseren.

Een persoonlijke reis door de Bijbel

In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Hij verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel meest onbegrijpelijke boek ter wereld.

Kaartverkoop

De theatervoorstelling is dinsdag 14 mei en begint om 20.15 uur. Als medeorganisator hebben we 70 kaarten om met korting te verkopen! We mogen de kaarten voor 15 euro verkopen i.p.v. 25 euro (vrije verkoopprijs via de website Petrus). Een mooie kans om een extra kaart te kopen en iemand uit te nodigen om mee te gaan!

Wil je graag naar de voorstelling toe? Stuur dan vóór 1 februari een mail naar hannekeblom@dewindwijzer.nl of app naar Hanneke Blom met je naam en aantal kaarten dat je wilt hebben. Alle aanmeldingen worden tot 1 februari verzameld en daarna verdeeld. Als er meer aanmeldingen zijn dan kaarten, dan wordt er geloot. Je krijgt na 1 februari zo snel mogelijk bericht of je kaarten voor de voorstelling hebt.